Cuadro de texto: castellano
Cuadro de texto: français
Cuadro de texto: english
Cuadro de texto: HYOSA, COMPROMÍS AMB EFICIÈNCIA I VOCACIÓ.

HYOSA, té els seus principals fonaments en l’esforç, la confiança, la proximitat amb el client, la qualitat i l’experiència per assumir qualsevol repte tecnològic, factors decisius que units a grans dosis de imaginació i coneixements per part dels nostres equips tècnics permeten resoldre els requeriments dels nostres clients.

Ctra. d’Esplugues, 120, Àtic - 08940 Cornellà de Llobregat  (Barcelona) - Espanya  -  Telèfon: (34) 93 377 87 05  Fax: (34) 93 474 15 61  @: hyosa@hyosa.com

Hidráulica y Obras, S.A. (HYOSA) és una empresa sòlida, competitiva, moderna i eficient amb una ferma vocació en el sector de la construcció des dels seus inicis al 1969 fins avui, dirigint de manera decidida els seus esforços vers la qualitat i el ple compromís amb el client.

HYOSA, és una empresa constructora amb un elevat dinamisme que s’ha anat diversificant en l’àmbit de l’obra civil i la edificació adaptant-se a les necessitats i tendències del mercat actual, fidelitzant el seu nom en referència als inicis com empresa especialitzada en tot tipus d’obres de caràcter hidràulic com preses, canalitzacions i d’altres obres civils d’alta muntanya, estatus que actualment es manté.

La nostra solidesa i professionalitat ens ha permès que els principals estaments oficials ens hagin confiat la construcció dels seus projectes.

© HIDRÁULICA Y OBRAS, S.A. — Empresa Constructora— Página web optimizada para 1024x768