La constitució de l’empresa data de 1969.  Una prudent gestió empresarial unida a un eficient suport tècnic ha permès a l’empresa consolidar el seu camp la realització de tot tipus d’obra civil i grans infraestructures. A l’any 1977 la societat va registrar el seu canvi de denominació social que fins aleshores era CONSTRUCCIONES CARCAS GASANZ, S.L per el de HIDRÁULICA Y OBRAS, S.L.

Posteriorment, l’any 1999 es va realitzar el traspàs de societat limitada a la seva forma actual de societat anònima quedant establert el nom vigent de HIDRÁULICA Y OBRAS, S.A.

La referència “HIDRÁULICA” que apareix en la designació de l’empresa mostra una destacada especialització inicial en el camp de obres de conduccions hidràuliques i equips electromecànics, així com en hidràulica fluvial, que es va aconseguir en la dècada dels anys 70.

En el temps transcorregut l’Empresa s'ha desenvolupat, per un igual, en tots camps de l'enginyeria civil, adquirint una destacada especialització en infraestructures de carreteres, ponts i estructures, obres marítimes, urbanitzacions, instal·lacions de línies i transformadors elèctrics, etc.

L'experiència en el camp de la construcció per a la Indústria, a més del coneixement i classificació aconseguida en el camp de les infraestructures, es va iniciar amb la execució de l'obra civil i la implantació d'equips en obres de depuradores, potabilitzadores i posteriorment el desenvolupament en obres civils especials en la Indústria.

Cuadro de texto: castellano
Cuadro de texto: français
Cuadro de texto: english

Ctra. d’Esplugues, 120, Àtic - 08940 Cornellà de Llobregat  (Barcelona) - Espanya  -  Telèfon: (34) 93 377 87 05  Fax: (34) 93 474 15 61  @: hyosa@hyosa.com

© HIDRÁULICA Y OBRAS, S.A. — Empresa Constructora— Página web optimizada para 1024x768

HYOSA, COMPROMÍS AMB EFICIÈNCIA I VOCACIÓ.